La CUP tanca la campanya del 9N amb actes a Perpinyà i Barcelona

La Candidatura d’Unitat Popular tanca la campanya per la consulta del 9 de novembre aquest dissabte 8 de novembre amb actes a Perpinyà i Barcelona.

A les 11h del matí, a la plaça dels Peluts, tindrà lloc l'acte polític en motiu de la Diada de la Catalunya Nord, sota el títol 'Pel dret a decidir-ho tot'. Hi participaran Xavi Larralde, en nom de Sortu del País Basc, Gabriel Llesta, del Col·lectiu Sense Papers, Gautier Sabrià de la CUP de Perpinyà i el diputat David Fernàndez.

A partir de les 16h la CUP, crida a participar de la manifestació unitària convocada per la Federació que sortirà de la plaça Catalunya sota el lema 'Catalunya Nord també és Catalunya'. La diada es clourà amb un concert a la Casa Musical de Perpinyà amb els grups The Terrific Turkeys i Dr. Calypso.

Al vespre, a les 20h a Cotxeres de Sants de Barcelona, es farà un acte polític amb els parlaments de la diputada Isabel Vallet, exdiputada madrilenya al Congrés del Diputats i militant de Red Roja, Nines Maestro i en nom de la CUP de Barcelona, Maria Rovira. En l’acte també hi haurà la actuació musical de la cantautora Meritxell Gené.

L’acte també comptarà amb la participació de les delegacions internacionals d’Euskal Herria, Andalusia, Aragó, Castella, Galícia, Astúries, Sardenya i Escòcia convidades per la CUP per fer d'observadors de la jornada del 9 de novembre.